Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 3150393 obálek a 950589 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Vybrané faktory ovlivňující zdravotní nezávadnost potravin a pokrmů: disertační práce = [Selected factors affecting safety of foodstuffs and dishes : dissertation] / autor Lucie Janotová

Autor: Janotová, Lucie a Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Rok: 2010
ISBN: 9788070807422
NKP-CNB: cnb002108525
OCLC Number: (OCoLC)649803722
OCLC Number: (ocolc)649803722
OKCZID: 110626230

Citace (dle ČSN ISO 690):
JANOTOVÁ, Lucie. Vybrané faktory ovlivňující zdravotní nezávadnost potravin a pokrmů: disertační práce = [Selected factors affecting safety of foodstuffs and dishes : dissertation] / autor Lucie Janotová. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2010. 165 s.

Digitální objekty

(dostupné pouze v této knihovně)
(dostupné pouze v této knihovně)

Anotace

Buďte první a doplňte chybějící anotaci.

Dostupné zdroje

Napište na knížku první komentář!