Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 3150284 obálek a 950589 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
Autor: Buňka, František
Rok: 2010
ISBN: 9788073188870
NKP-CNB: cnb002133232
OCLC Number: (OCoLC)693937989
OCLC Number: (ocolc)693937989
OKCZID: 110741241
Vydání: Vyd. 2.
Půjčte si tento titul v knihovně přes portál Knihovny.cz
Citace (dle ČSN ISO 690):
BUŇKA, František, Jan HRABĚ a Bohumír VOSPĚL. Senzorická analýza potravin I. Vyd. 2. Zlín: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2010, 157 s. ISBN 978-80-7318-887-0.
Hodnocení:
4.0 / 5
(1 hlasů)
Buďte první a doplňte chybějící anotaci.