Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 3150284 obálek a 950589 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Senzorická analýza potravin I.

Autor: Buňka, František
Rok: 2010
ISBN: 9788073188870
NKP-CNB: cnb002133232
OCLC Number: (OCoLC)693937989
OCLC Number: (ocolc)693937989
OKCZID: 110741241
Vydání: Vyd. 2.

Knihovny.cz    Půjčte si tento titul v knihovně přes portál Knihovny.cz

Citace (dle ČSN ISO 690):
BUŇKA, František, Jan HRABĚ a Bohumír VOSPĚL. Senzorická analýza potravin I. Vyd. 2. Zlín: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2010, 157 s. ISBN 978-80-7318-887-0.

Hodnocení: 4.0 / 5 (1 hlasů)


Anotace

Buďte první a doplňte chybějící anotaci.

Dostupné zdroje

Přidat komentář a hodnocení