Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2898355 obálek a 875572 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

ARRAY(0x660ca58)

Obr.1: Nejaktuálnější obálka tohoto
souborného záznamu

detail

Obr.2: Vlastní obálka tohoto
souborného záznamu



Rok: 1946
ISBN: 9770042941005
NKP-CNB: cnb000356692
OKCZID: 110743125

Citace (dle ČSN ISO 690):
Výživa lidu: časopis Společnosti pro racionální výživu. Praha: Společnost pro racionální výživu, 1946-1990. ISSN 0042-9414.


Digitální objekty

Jihočeská vědecká knihovna v Českých Budějovicích (dostupné pouze v této knihovně)



Části díla

  • Rok: 1980  /  Ročník: 35  /  Číslo: 12
    Normalizovaný zápis:  
    12
  • Rok: 1980  /  Ročník: 35  /  Číslo: 11
    Normalizovaný zápis:  
    11
  • Rok: 1980  /  Ročník: 35  /  Číslo: 10
    Normalizovaný zápis:  
    10
  • Rok: 1980  /  Ročník: 35  /  Číslo: 9
    Normalizovaný zápis:  
    9
  • Rok: 1980  /  Ročník: 35  /  Číslo: 8
    Normalizovaný zápis:  
    8
  • Rok: 1980  /  Ročník: 35  /  Číslo: 7
    Normalizovaný zápis:  
    7
  • Rok: 1980  /  Ročník: 35  /  Číslo: 6
    Normalizovaný zápis:  
    6
  • Rok: 1980  /  Ročník: 35  /  Číslo: 5
    Normalizovaný zápis:  
    5
  • Rok: 1980  /  Ročník: 35  /  Číslo: 4
    Normalizovaný zápis:  
    4
  • Rok: 1980  /  Ročník: 35  /  Číslo: 3
    Normalizovaný zápis:  
    3
  • Rok: 1980  /  Ročník: 35  /  Číslo: 2
    Normalizovaný zápis:  
    2
  • Rok: 1980  /  Ročník: 35  /  Číslo: 1
    Normalizovaný zápis:  
    1
  • Rok: 1979  /  Ročník: 34  /  Číslo: 12
    Normalizovaný zápis:  
    12
  • Rok: 1979  /  Ročník: 34  /  Číslo: 11
    Normalizovaný zápis:  
    11
  • Rok: 1979  /  Ročník: 34  /  Číslo: 10
    Normalizovaný zápis:  
    10
  • Rok: 1979  /  Ročník: 34  /  Číslo: 9
    Normalizovaný zápis:  
    9
  • Rok: 1979  /  Ročník: 34  /  Číslo: 7-8
    Normalizovaný zápis:  
    7,8
  • Rok: 1979  /  Ročník: 34  /  Číslo: 6
    Normalizovaný zápis:  
    6
  • Rok: 1979  /  Ročník: 34  /  Číslo: 5
    Normalizovaný zápis:  
    5
  • Rok: 1979  /  Ročník: 34  /  Číslo: 4
    Normalizovaný zápis:  
    4
  • Rok: 1979  /  Ročník: 34  /  Číslo: 3
    Normalizovaný zápis:  
    3
  • Rok: 1979  /  Ročník: 34  /  Číslo: 2
    Normalizovaný zápis:  
    2
  • Rok: 1979  /  Ročník: 34  /  Číslo: 1
    Normalizovaný zápis:  
    1
  • Rok: 1978  /  Ročník: 33  /  Číslo: 12
    Normalizovaný zápis:  
    12
  • Rok: 1978  /  Ročník: 33  /  Číslo: 11
    Normalizovaný zápis:  
    11
  • Rok: 1978  /  Ročník: 33  /  Číslo: 10
    Normalizovaný zápis:  
    10
  • Rok: 1978  /  Ročník: 33  /  Číslo: 9
    Normalizovaný zápis:  
    9
  • Rok: 1978  /  Ročník: 33  /  Číslo: 8
    Normalizovaný zápis:  
    8
  • Rok: 1978  /  Ročník: 33  /  Číslo: 7
    Normalizovaný zápis:  
    7
  • Rok: 1978  /  Ročník: 33  /  Číslo: 6
    Normalizovaný zápis:  
    6


 Zobrazit víc záznamů

Seřadit podle data skenování | Seřadit podle aktuálnosti


Anotace

 

Časopis je určen vedoucím společných stravoven, závodních jídelen, pracovníkům v potravinářském průmyslu a všem odborným pracovníkům na úseku výživy.

Zdroj anotace: NKP



Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)
 
 
 
Obr.3: Nejaktuálnější
obsah tohoto
souborného záznamu

detail