Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 3150518 obálek a 950589 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

20 000 let vaření: o kuchyni a kuchařích

Autor: Pleskotová, Petra
Rok: 1976
NKP-CNB: cnb000471849
OCLC Number: (OCoLC)42092395
OCLC Number: (ocolc)42092395
OKCZID: 111022893
Vydání: 1. vyd.

Citace (dle ČSN ISO 690):
PLESKOTOVÁ, Petra. 20000 let vaření: o kuchyni a kuchařích. 1. vyd. Praha: Albatros, 1976. 115 s., [15] s. obr. příl. Objektiv.

Digitální objekty

(dostupné po přihlášení )
(dostupné po přihlášení )

Anotace

Bohatě ilustrovaná knížka o jednom z nejstarších umění - o umění kuchařském. Popisuje francouzskou, anglickou, maďarskou, německou i orientální kuchyni, stolování bohatých Římanů, středověký jídelníček, nápoje apod. Připomíná slavné kuchařské výrobky a jejich tvůrce, hlavní jídla staročeské kuchyně a uvádí malou galerii receptů z různých zemí.

Zdroj anotace: Národní knihovna v Praze



Dostupné zdroje

Přidat komentář a hodnocení