Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 3150225 obálek a 950558 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Procesy a zařízení potravinářských a biotechnologických výrob :[technologie potravin]

Autor: Kadlec Pavel
Rok: 2012
ISBN: 9788074180866
NKP-CNB: cnb002372581
OCLC Number: (OCoLC)806199849
OCLC Number: (ocolc)806199849
OKCZID: 111401382
Vydání: Vyd. 1.

Knihovny.cz    Půjčte si tento titul v knihovně přes portál Knihovny.cz

Citace (dle ČSN ISO 690):
KADLEC, Pavel. Procesy a zařízení potravinářských a biotechnologických výrob: [technologie potravin]. Vyd. 1. Ostrava: Key Publishing, 2012. 494 s. Monografie.

Digitální objekty

(dostupné pouze v této knihovně)
(dostupné pouze v této knihovně)

Anotace

Barevná publikace Procesy a zařízení potravinářských a biotechnologických výrob je určena všem zájemcům o odborné znalosti související s inženýrskými procesy při výrobě potravin a měla by sloužit nejen jako učebnice pro studenty potravinářského a příbuzného zaměření všech stupňů, ale také jako zdroj základních informací pro odbornou veřejnost a pracovníky v potravinářství. Text knihy je rozdělen do 6 částí: základní principy vycházející z chemického inženýrství, včetně měření základních technologických veličin, vlastnosti potravin, procesy s minimálním tepelným zásahem, procesy s tepelným ošetřením potravin, procesy s odebráním tepla, doplňkové procesy.

Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz



Dostupné zdroje

Přidat komentář a hodnocení