Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 3148669 obálek a 950390 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Co máme vědět o přípravě pokrmů :Technologie přípravy jídel

Autor: Klimentová Maryna
Rok: 1956
NKP-CNB: cnb000722538
OCLC Number: (OCoLC)85453149
OCLC Number: (ocolc)85453149
OKCZID: 111401694
Vydání: 1. vyd.

Knihovny.cz    Půjčte si tento titul v knihovně přes portál Knihovny.cz

Citace (dle ČSN ISO 690):
KLIMENTOVÁ, Maryna. Co máme vědět o přípravě pokrmů: Technologie přípravy jídel. 1. vyd. Praha: Práce, 1956. 360, [2] s.


Anotace

Kniha ukazuje hospodyním i pracovníkům v kuchyních celého sektoru veřejného stravování, jak složitá a odpovědná práce je příprava pokrmů. Seznamuje se základními zdravotnickýmí nároky na složení potravy a s péčí, kterou je nutno věnovat biologické hodnotě stravy. Probírá nejen zásady odborného nákupu potravin, jejich skladování, správné ošetřování surovin před přípravou, ale hlavně podrobné technologické postupy při úpravě pokrmů se základními výměrkami surovin.

Zdroj anotace: Národní knihovna v Praze



Dostupné zdroje

Přidat komentář a hodnocení