Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 3147672 obálek a 949973 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Francouzská kuchyně

Autor: Jana Martinicová
Rok: 1972
NKP-CNB: cnb000438164
OCLC Number: (OCoLC)42141793
OCLC Number: (ocolc)42141793
OKCZID: 111446585
Vydání: 1. vyd.

Knihovny.cz    Půjčte si tento titul v knihovně přes portál Knihovny.cz

Citace (dle ČSN ISO 690):
MARTINICOVÁ, Jana. Francouzská kuchyně. 1. vydání. Praha: Merkur, 1972. 319 stran.

Digitální objekty

(dostupné po přihlášení )
(dostupné po přihlášení )

Anotace

Receptář, který obsahuje výběr 333 předpisů na různá jídla francouzské kuchyně, přináší řadu podnětů k oživení našeho jídelníčku z hlediska správné výživy. Obsahuje především předpisy na úpravy odlišující se od tradičních zvyklostí české kuchyně, ale současně takové, které je u nás možno připravit bez větších potíží s ohledem na dostupné suroviny a ingredience. Autorka se zaměřila zejména na méně obvyklé úpravy zeleniny, sladkovodních i mořských ryb, drůbeže, zvěřiny a mnoha rozličných druhů omáček.

Zdroj anotace: Národní knihovna v Praze



Dostupné zdroje

Přidat komentář a hodnocení