Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2894108 obálek a 874519 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Umění francouzské kuchyně :světoznámá bible kulinářského umění, základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně

( 1. díl )



Autor: Child Julia
Rok: 2014
ISBN: 9788074624414
NKP-CNB: cnb002774683
OCLC Number: (OCoLC)900136727
OKCZID: 112332200
Vydání: Vydání první

Citace (dle ČSN ISO 690):
CHILD, Julia. Umění francouzské kuchyně: světoznámá bible kulinářského umění, základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně. Překlad Jan SLÁDEK, překlad Jan KOZÁK. Vydání první. V Brně: Jota, 2014-2015. 2 svazky (895; 727 stran).

Hodnocení: 4.5 / 5 (47 hlasů)


Digitální objekty

Moravská zemská knihovna v Brně (dostupné pouze v této knihovně)
Národní digitální knihovna (dostupné pouze v této knihovně)



Související




Anotace

 

Světoznámá bible kulinářského umění, základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně podle, které byl natočen film Julia a Julia.

Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU



Dostupné zdroje

Městská knihovna v Praze
Svaz českých nakladatelů a knihkupců
Srovname.cz
Databázeknih.cz
eReading.cz
Československá bibliografická databáze
KNIHCENTRUM.cz
Antikvariát Avion


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)