Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 3148669 obálek a 950390 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
Autor: Syrový František
Rok: 1974
NKP-CNB: cnb000468779
OCLC Number: (OCoLC)42090468
OCLC Number: (ocolc)42090468
OKCZID: 112376867
Vydání: 1. vyd.
Citace (dle ČSN ISO 690):
SYROVÝ, František a Antonín NESTÁVAL. Receptury teplých pokrmů. 1. vyd. Praha: Merkur, 1974.
Soubor obsahuje všechny receptury, které byly zařazeny v prvním vydání z r. 1970 a v dodatku k recepturám teplých a studených jídel, mléčných nápojů, jídel a polotovarů, vydaném v r. 1973. U každé receptury je kromě druhů a množství potřebných potravin uvedena i stručná smyslová charakteristika pokrmu a výrobní postup. Publikace také uvádí ČSN pro hotová jídla a polotovary, záměny surovin při výrobě pokrmů, průměrné ztráty a odpady vzniklé čištěním a krájením apod.
Zdroj anotace: Národní knihovna v Praze