Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 3150393 obálek a 950589 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Introduction to the physical chemistry of foods

Autor: Ritzoulis Christos
Rok: c2013
ISBN: 9781466511750
OKCZID: 112586571

Citace (dle ČSN ISO 690):
RITZOULIS, Christos. Introduction to the physical chemistry of foods. Boca Raton: CRC Press, c2013. xiii, 210 s.


Anotace

Buďte první a doplňte chybějící anotaci.

Přidat komentář a hodnocení