Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 3150225 obálek a 950558 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
Autor: Dluhošová Radmila
Rok: 2014
ISBN: 9788072488711
NKP-CNB: cnb002569586
OCLC Number: (OCoLC)876342943
OCLC Number: (ocolc)876342943
OKCZID: 112878948
Vydání: Vyd. 1.
Půjčte si tento titul v knihovně přes portál Knihovny.cz
Citace (dle ČSN ISO 690):
DLUHOŠOVÁ, Radmila. Culinary lexicon analysis. Vyd. 1. Opava: Slezská univerzita v Opavě, Filozoficko-přírodovědecká fakulta, 2014, 217 s. ISBN 978-80-7248-871-1.
Buďte první a doplňte chybějící anotaci.