Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 3142702 obálek a 948575 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Základy cukrovarnictví :vysokošk. učebnice pro stud. fak. potrav. technologie Vys. školy chemicko-technologické v Praze a chemicko-technologické fak. v Bratislavě.4. Díl,Výroba rafinovaného cukru

Rok: 1967
NKP-CNB: cnb000422366
OCLC Number: (OCoLC)85212634
OCLC Number: (ocolc)85212634
OKCZID: 113899200
Vydání: 1. vyd.

Knihovny.cz    Půjčte si tento titul v knihovně přes portál Knihovny.cz

Citace (dle ČSN ISO 690):
Základy cukrovarnictví: vysokošk. učebnice pro stud. fak. potrav. technologie Vys. školy chemicko-technologické v Praze a chemicko-technologické fak. v Bratislavě. 1. vyd. Praha: SNTL, 1967. 479, [1] s. Řada potravinářské literatury.

Digitální objekty

(dostupné po přihlášení )
(dostupné po přihlášení )

Anotace

Na rozdíl od předchozích svazků věnují autoři mimořádnou pozornost i některým teoretickým otázkám. Zabývají se chemií a fyzikální chemií při rafinaci cukru, výrobou rafinovaného cukru, rafinaci třtinové suroviny, rafinérskými výrobními výpočty a vodním hospodářstvím v rafinerii. Aplikují mezinárodní cukrovarnickou symboliku a navazují na naše vlastní tradice. Výrobou rafinovaného cukru je uzavřena čtyřsvazková práce o cukrovarnické technologii.

Zdroj anotace: Národní knihovna v Praze



Přidat komentář a hodnocení