Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2891754 obálek a 873249 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
Vaříme slané i sladké: základní způsoby přípravy - vaření, dušení, pečení, smažení | ||||||||||||||||||||||||
Autor: Stuber, Hedwig Maria a Bezděková, Alena Hodnocení: 4.2 / 5 (4 hlasů) Digitální objekty
AnotaceUniverzální kuchařská kniha s recepty pro dny všední i sváteční, s regionálními pochoutkami i mezinárodními specialitami. Hlavní součástí mnoha postupů jsou základní recepty. Ať jde o vaření, dušení, pečení, smažení nebo přípravu moučníků či dortů – kdo ovládá základní způsoby přípravy, pro toho se vaření může stát skutečným požitkem. Začátečníci i profesionálové si mohou recepty vychutnat krok za krokem, protože návody ponechávají dostatek prostoru pro kreativní vaření. Navíc se naučíte naplánovat si celé menu nebo podávat nápoje vhodné k pokrmům. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz Dostupné zdroje
|