Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 3150518 obálek a 950589 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
Rok: 2018
ISBN: 9788026418078
NKP-CNB: cnb002979928
OKCZID: 127857958
Půjčte si tento titul v knihovně přes portál Knihovny.cz
Citace (dle ČSN ISO 690):
BALLARD, Miranda. Uzeninové delikatesy: jak připravovat, podávat a vychutnávat si uzeniny. Překlad Ondřej MACHÁLEK. 1. vydání. Brno: CPress, 2018. 160 stran.
Hodnocení:
4.5 / 5
(2 hlasů)
Chorizo, prosciutto, anglická slanina, parmská šunka, pancetta, mortadella. Výběr těch nejlahodnějších uzenin z různých koutů Evropy potěší každého labužníka. A pokud víte, jak na ně, požitek se ještě znásobí. Přečtěte si tedy, jak a s čím luxusní uzeniny kombinovat, jak je podávat i jak z nich vytvořit delikátní pokrmy, kterými jistě uchvátíte všechny své známé.
Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně, příspěvková organizace