Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 3150225 obálek a 950558 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Hodnocení jakosti, zpracování a zbožíznalství živočišných produktů. Část II., Základy zpracování a zbožíznalství mléka a mléčných výrobků

Autor: Milan Pešek
ISBN: 9788070402375
NKP-CNB: cnb000301734
OCLC Number: (OCoLC)84945819
OKCZID: 128284339

Knihovny.cz    Půjčte si tento titul v knihovně přes portál Knihovny.cz

Citace (dle ČSN ISO 690):
PEŠEK, Milan. Hodnocení jakosti, zpracování a zbožíznalství živočišných produktů. České Budějovice: Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta, 1997. 182 s.


Anotace

Buďte první a doplňte chybějící anotaci.

Napište na knížku první komentář!


Seznam literatury