Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 3150225 obálek a 950558 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Jak šetřit jídlem : příručka redukce plýtvání potravinami ve veřejném stravování

Autor: Tomáš Ratinger, Iva Vančurová, Lenka Hebáková, Jarmila Pilecká, Iveta Bošková, Marcela Kormaňáková, Barbora Kebová, Anna Strejcová
ISBN: 9788086794631
NKP-CNB: cnb003274802
OKCZID: 128513466

Knihovny.cz    Půjčte si tento titul v knihovně přes portál Knihovny.cz

Citace (dle ČSN ISO 690):
RATINGER, Tomáš. Jak šetřit jídlem?: příručka redukce plýtvání potravinami ve veřejném stravování. [Praha]: Technologické centrum AV ČR, 2020. 35 stran.


Anotace

Buďte první a doplňte chybějící anotaci.

Napište na knížku první komentář!