Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 3148669 obálek a 950390 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Umění fermentace. Díl druhý, Pivo a další alkoholické nápoje, kváskový chléb, miso, tofu a tempeh, maso, ryby a vejce, proměna společnosti

Autor: Sandor Ellix Katz, Tomáš Roztočil
Rok: 2021
ISBN: 9788027103157
ISBN: 9788027145997
ISBN: 9788027146000
OKCZID: 128717811

Knihovny.cz    Půjčte si tento titul v knihovně přes portál Knihovny.cz

Citace (dle ČSN ISO 690):
KATZ, Sandor Ellix. Umění fermentace. Překlad Tomáš ROZTOČIL. První vydání. Praha: Alferia, 2021. 337 stran.

Hodnocení: 5.0 / 5 (6 hlasů)


Anotace

Rozsáhlá publikace o kvašení potravin.

Zdroj anotace: Národní knihovna v Praze



Dostupné zdroje

Přidat komentář a hodnocení