Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2906070 obálek a 876950 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Freshness and shelf-life of fish products = Čerstvost a trvanlivost rybích produktů



Autor: Ruoyi Hao
ISBN: 9788075141460
NKP-CNB: cnb003443557
OKCZID: 128883700

Citace (dle ČSN ISO 690):
HAO, Ruoyi. Freshness and shelf-life of fish products =: Čerstvost a trvanlivost rybích produktů. Vodňany: Fakulta rybářství a ochrany vod, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, 2022. 113 stran.


Anotace

Buďte první a doplňte chybějící anotaci.


Napište na knížku první komentář!

Od: (127.0.0...)