Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 3147300 obálek a 949779 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Gastronomie českého středověku : co lidé jedli a pili, jak stolovali a hodovali

Autor: Monika Feyfrlíková Černá
Rok: 2024
ISBN: 9788027138296
ISBN: 9788027173921
ISBN: 9788027173938
NKP-CNB: cnb003610270
OKCZID: 129271915

Knihovny.cz    Půjčte si tento titul v knihovně přes portál Knihovny.cz

Hodnocení: 4.4 / 5 (12 hlasů)


Anotace

Středověká gastronomie elit byla vysoce kultivovaná a vynikala velice důmyslnými recepty, jež využívaly luxusních surovin, které dnes znovu pracně objevujeme. Odborný vhled na českou kuchyni a stolování středověku spolu s dobovými recepty.

Zdroj anotace: Národní knihovna v Praze



Dostupné zdroje

Přidat komentář a hodnocení