Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2893647 obálek a 874269 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Bronzezeitliche Fleischverarbeitung im Salzbergtal bei Hallstatt



ISBN: 9783700172611
OKCZID: 114094968

Citace (dle ČSN ISO 690):
PUCHER, Erich. Bronzezeitliche Fleischverarbeitung im Salzbergtal bei Hallstatt. Wien: Verlag der Österreichischen Akademie der Wissenschaften, 2013. 155 stran. Mitteilungen der Prähistorischen Kommission. Philosophisch-Historische Klasse, Band 80.


Anotace

Buďte první a doplňte chybějící anotaci.


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)