Obr.1: Nejaktuálnější obálka tohoto souborného záznamu
detail
Obr.2: Vlastní obálka tohoto souborného záznamu
Rok: 2001-
ISBN: 9771213403001
NKP-CNB: cnb001003422
OKCZID: 110742313
Citace (dle ČSN ISO 690):
Revue pro hotel a restaurant. Praha: GastroPress, 2001-2021.
Části díla
Rok: 2010
Číslo: Sommelier 6
Normalizovaný zápis:
sommelier_6
Číslo: Sommelier 5
Normalizovaný zápis:
sommelier_5
Číslo: Sommelier 4
Normalizovaný zápis:
sommelier_4
Číslo: Sommelier 3
Normalizovaný zápis:
sommelier_3
Číslo: Sommelier 2
Normalizovaný zápis:
sommelier_2
Číslo: Sommelier 1
Normalizovaný zápis:
sommelier_1
Rok: 2009
Číslo: Sommelier 6
Normalizovaný zápis:
sommelier_6
Číslo: Sommelier 5
Normalizovaný zápis:
sommelier_5
Číslo: Sommelier 4
Normalizovaný zápis:
sommelier_4
Číslo: Sommelier 3
Normalizovaný zápis:
sommelier_3
Číslo: Sommelier 2
Normalizovaný zápis:
sommelier_2
Číslo: Sommelier 1
Normalizovaný zápis:
sommelier_1
Rok: 2008
Číslo: Sommelier 6
Normalizovaný zápis:
sommelier_6
Číslo: Sommelier 5
Normalizovaný zápis:
sommelier_5
Číslo: Sommelier 4
Normalizovaný zápis:
sommelier_4
Číslo: Sommelier 3
Normalizovaný zápis:
sommelier_3
Číslo: Sommelier 2
Normalizovaný zápis:
sommelier_2
Číslo: Sommelier 1
Normalizovaný zápis:
sommelier_1
Rok: 2007
Rok: 2006
Číslo: Sommelier 5
Normalizovaný zápis:
sommelier_5
Číslo: Sommelier 4
Normalizovaný zápis:
sommelier_4
Číslo: Sommelier 3
Normalizovaný zápis:
sommelier_3
Číslo: Sommelier 2
Normalizovaný zápis:
sommelier_2
Číslo: Sommelier 1
Normalizovaný zápis:
sommelier_1
Rok: 2005
Číslo: Sommelier 6
Normalizovaný zápis:
sommelier_6
Číslo: Sommelier 5
Normalizovaný zápis:
sommelier_5
Číslo: Sommelier 4
Normalizovaný zápis:
sommelier_4
Číslo: Sommelier 3
Normalizovaný zápis:
sommelier_3
Číslo: Sommelier 2
Normalizovaný zápis:
sommelier_2
Seřadit podle data skenování |
Seřadit podle aktuálnosti
Anotace
Buďte první a doplňte chybějící anotaci.
Dostupné zdroje
Obr.3: Nejaktuálnější obsah tohoto souborného záznamu
detail