Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2885267 obálek a 870060 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

The Penguin Atlas of Food: Who Eats What, Where, and Why



Rok: 2003
ISBN: 9780142002247
OKCZID: 110692034

Citace (dle ČSN ISO 690):
MILLSTONE, Erik. The Penguin atlas of food. New York, N.Y.: Penguin Books, c2003. 128 s.


Anotace

 

From the excessive use of grain to satisfy meat-eating demands to the safety of new food technologies, The Penguin Atlas of Food utilizes ninety-six pages of maps and graphics to show how the food chain is affected by historical events, political economy, natural disasters, and changing lifestyles.


Dostupné zdroje

Amazon


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)