Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2897955 obálek a 875375 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

The land of the five flavors : a cultural history of Chinese cuisine



Autor: Thomas O. Höllmann, Karen Margolis
ISBN: 9780231161862
OKCZID: 128570822

Citace (dle ČSN ISO 690):
HÖLLMANN, Thomas O. The land of the five flavors: a cultural history of Chinese cuisine. New York: Columbia University Press, [2014]. ix, 198 stran. Arts and traditions of the table : perspectives on culinary history.


Anotace

Buďte první a doplňte chybějící anotaci.


Napište na knížku první komentář!

Od: (127.0.0...)