Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2894435 obálek a 874683 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Mycotoxins in Foodstuffs



Rok: 2007
ISBN: 9780387736884
OKCZID: 110233756

Citace (dle ČSN ISO 690):
WEIDENBÖRNER, Martin. Mycotoxins in foodstuffs. New York: Springer, 2008. 503 s.


Anotace

 

Due to the serious spoilage and health issues the presence of mycotoxins can cause, it’s imperative that the food industry has a basic understanding fungi and their corresponding mycotoxins. An indispensable resource, Mycotoxins in Foodstuff gives an in depth overview by listing the degree of contamination, concentration and country of origin/detection for each case of mycotoxin contamination for each commodity. In addition, the book shows whether or not food is predisposed for mycotoxin contamination.


Dostupné zdroje

Amazon


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)