Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 3150284 obálek a 950589 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Fungi and Food Spoilage

Rok: 1997
ISBN: 9780412554605
OKCZID: 110283886

Citace (dle ČSN ISO 690):
PITT, John I. Fungi and food spoilage. 2nd ed. London: Blackie Academic & Professional, 1997. xii, 593 s.


Anotace

This is the second edition of the definitive work on fungi in foods covering identification, isolation, enumeration, taxonomy, physiology and mycotoxin formation. High quality halftones provide a book of great value to food microbiologists, mycologists, food scientists and technologists and all those involved in food quality and safety.

Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU



Dostupné zdroje

Přidat komentář a hodnocení