Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 3150518 obálek a 950589 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
Rok: 1992
ISBN: 9780419178903
OKCZID: 110067053
Vydání: First edition
Citace (dle ČSN ISO 690):
WILLIAMS, Clyde M., ed. a DEVLIN, John T., ed. Foods, nutriltion and sports performance: an international scientific consensus held 4-6 February 1991 and organized by Mars, Incorporated, with International Olympic Committee patronage. First edition. New York: E&FN Spon, 1992. xvi, 194 stran.
This book includes all the papers presented at the meeting, revised to take account of all the points made during discussions, and the Consensus Statement itself. The topics covered include recommendations for optimum carbohydrate, protein, fat, total energy, fluid and electrolyte, and vitamin mineral intakes to maximise sports performance.