Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2893647 obálek a 874269 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Cuisine and culture



Autor: Civitello, Linda
Rok: 2011
ISBN: 9780470403716
NKP-CNB: abd001-002289158
OCLC Number: (OCoLC)ocn610466425
OKCZID: 113889692

Citace (dle ČSN ISO 690):
CIVITELLO, Linda. Cuisine and culture: a history of food and people. Third edition. Hoboken, New Jersey: John Wiley and Sons, [2011]. xii, 436 stran.


Anotace

Buďte první a doplňte chybějící anotaci.


Napište na knížku první komentář!

Od: (127.0.0...)