Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2909516 obálek a 879138 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Food chemistry : a laboratory manual



Autor: Dennis D. Miller, C. K. Yeung
ISBN: 9780470639313
OKCZID: 128840032

Citace (dle ČSN ISO 690):
MILLER, Dennis D. Food chemistry: a laboratory manual. Second edition. Hoboken, NJ: Wiley, 2022. xix, 199 stran.


Anotace

Buďte první a doplňte chybějící anotaci.


Napište na knížku první komentář!

Od: (127.0.0...)