Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2895052 obálek a 875008 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Food : the history of taste



Autor: Paul H. Freedman
ISBN: 9780500295373
OKCZID: 128126553

Citace (dle ČSN ISO 690):
FREEDMAN, Paul H., ed. Food: the history of taste. Compact paperback edition. London: Thames & Hudson, 2019. 367 stran, 16 nečíslovaných stran barevné obrazové přílohy.


Anotace

Buďte první a doplňte chybějící anotaci.


Dostupné zdroje

Československá bibliografická databáze


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)