Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2905792 obálek a 876817 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Food Science and Technology



Rok: 2009
ISBN: 9780632064212
OKCZID: 110667029

Citace (dle ČSN ISO 690):
CAMPBELL-PLATT, Geoffrey, ed. Food science and technology. Ames: Wiley-Blackwell, 2009. xi, 508 s.


Anotace

 

The study of food science and technology is the understanding and application of science to satisfy the needs of society for sustainable food quality, safety and security. Supported by IUFoST, this brand new comprehensive textbook is an invaluable tool, designed to cover all elements of the contemporary food science and technology course. Chapters in the book are drawn from an international team of authors comprising industry experts, teachers and researchers, with a view to ensuring applicability to the increasingly international way that the subject is taught. Carefully peer reviewed and edited, the book is an essential piece of equipment for all students and teachers, and also serves as a reference for qualified professionals already working in the food industry worldwide.

Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU



Dostupné zdroje

Amazon


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)