Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 3150518 obálek a 950589 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Coloring of Food, Drugs, and Cosmetics (Food Science and Technology)

Rok: 1999
ISBN: 9780824702151
OKCZID: 110188111

Citace (dle ČSN ISO 690):
OTTERSTÄTTER, Gisbert. Coloring of food, drugs, and cosmetics. Překlad Axel MIXA. New York: Marcel Dekker, [1999]. xi, 385 stran. Food science and technology, 91.


Anotace

"Provides a wide range of information on the composition, utilization, and evaluation of colorants and pigments in food, pharmaceuticals, and cosmetic products. Tabulates key data for food, drug, and cosmetic colorants by Color Index Numbers. Thoroughly describes the relationships between coloring reactions."


Dostupné zdroje

Přidat komentář a hodnocení