Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2909516 obálek a 879138 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Handbook of Food Toxicology (Food Science and Technology)



Rok: 2002
ISBN: 9780824707606
NKP-CNB: 001087608
OKCZID: 110137173

Citace (dle ČSN ISO 690):
DESHPANDE, S. S. Handbook of food toxicology. New York: Marcel Dekker, c2002. x, 903 s. Food science and technology, 119.


Anotace

 

Comprehensive reference covers the formation, characteristics, and control of various toxins that occur in the production, storage, handling, and preparation of food.


Dostupné zdroje

Amazon
NK Praha


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)