Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2906070 obálek a 876950 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

A cultural history of food. Volume 1, In antiquity



Autor: Paul Erdkamp
ISBN: 9780857850232
OKCZID: 128908470

Citace (dle ČSN ISO 690):
ERDKAMP, Paul, ed., MONTANARI, Massimo, ed., ALBALA, Ken, ed., KÜMIN, Beat, ed., et al. A cultural history of food. Sydney: Bloomsbury Academic, 2016. 6 svazků.


Anotace

Buďte první a doplňte chybějící anotaci.


Napište na knížku první komentář!

Od: (127.0.0...)