Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2892855 obálek a 873897 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Dictionary of hotels, tourism and catering management



Autor: Collin, Peter H.
Rok: 1996
ISBN: 9780948549403
OKCZID: 110162397
Vydání: Reprinted

Citace (dle ČSN ISO 690):
COLLIN, P. H. Dictionary of hotels, tourism and catering management. Teddington: Collin, 1994. 275 s.


Anotace

 

Designed for those working in the hospitality industry, this reference provides more than 20,000 entries of vocabulary used in catering, restaurants and kitchens, hotels and guest houses, travel, insurance, industry-specific health and safety situations, as well as basic accounting, business, and personnel management terms. Also included are international airline abbreviations, national airport codes, international telephone codes, time zone information, and more.


Dostupné zdroje

Amazon


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)