Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2885267 obálek a 870060 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

The social archaeology of food



Autor: Christine A. Hastorf
ISBN: 9781107153363
OKCZID: 127543852

Citace (dle ČSN ISO 690):
HASTORF, Christine Ann. The social archaeology of food: thinking about eating from prehistory to the present. First published. New York: Cambridge University Press, 2017. xviii, 400 stran.


Anotace

Buďte první a doplňte chybějící anotaci.


Napište na knížku první komentář!

Od: (127.0.0...)