Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2895566 obálek a 875351 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Molecular gastronomy : scientific cuisine demystified



Autor: Jose Sanchez, Koji Hanabuchi, Ferran Adrià
ISBN: 9781118073865
OKCZID: 128007111

Citace (dle ČSN ISO 690):
SANCHEZ, Jose. Molecular gastronomy: scientific cuisine demystified. Hoboken, New Jersey: Wiley, 2016. ix, 310 stran.


Anotace

Buďte první a doplňte chybějící anotaci.


Napište na knížku první komentář!

Od: (127.0.0...)
 
 
 

Seznam literatury