Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2895566 obálek a 875351 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

A pinch of culinary science : boiling and egg inside out and other kitchen tales



Autor: Anu Hopia, Erik Fooladi
ISBN: 9781138611306
OKCZID: 128497867

Citace (dle ČSN ISO 690):
HOPIA, Anu. A pinch of culinary science: boiling and egg inside out and other kitchen tales. Boca Raton: CRC Press, Taylor & Francis Group, [2019]. xii, 249 stran.


Anotace

Buďte první a doplňte chybějící anotaci.


Napište na knížku první komentář!

Od: (127.0.0...)
 
 
 

Seznam literatury