Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2895566 obálek a 875351 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

The mystery of fermentation



Autor: Douglas Hume, Antonie Bechamp
ISBN: 9781169217577
OKCZID: 128909554

Citace (dle ČSN ISO 690):
HUME, Douglas. The mystery of fermentation. [Whitefish, Montana]: Kessinger Publishing, [2010]. 86 stran. Kessinger Publishing's rare reprints.


Anotace

Buďte první a doplňte chybějící anotaci.


Napište na knížku první komentář!

Od: (127.0.0...)