Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2913107 obálek a 881084 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

A history of food



Autor: Maguelonne Toussaint-Samat, Anthea Bell
ISBN: 9781405181198
OCLC Number: 268643874
OKCZID: 128431224

Citace (dle ČSN ISO 690):
TOUSSAINT-SAMAT, Maguelonne. A history of food. Překlad Anthea BELL. New expanded ed. Chichester: Wiley-Blackwell, 2009. xx, 756 s., [16] s. obr. příl.


Anotace

Buďte první a doplňte chybějící anotaci.


Dostupné zdroje

Československá bibliografická databáze


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)