Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 3010572 obálek a 923377 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
Autor: Wilson G. Pond, Buford Lee Nichols, Dan L. Brown
ISBN: 9781420077537
OKCZID: 128824433
Citace (dle ČSN ISO 690):
POND, Wilson G., ed., NICHOLS, Buford Lee, ed. a BROWN, Dan L., ed. Adequate food for all: culture, science, and technology of food in the 21st century. New York: CRC Press, [2009]. xxv, 436 stran.
Buďte první a doplňte chybějící anotaci.