Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 3149792 obálek a 950526 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Microorganisms and fermentation of traditional foods

Autor: Ramesh C. Ray, Didier Montet
ISBN: 9781482223088
OKCZID: 128953916

Citace (dle ČSN ISO 690):
RAY, Ramesh C., ed. a MONTET, Didier, ed. Microorganisms and fermentation of traditional foods. New York: CRC Press, Taylor & Francis Group, [2015]. vii, 380 stran. Food biology series.


Anotace

Buďte první a doplňte chybějící anotaci.

Napište na knížku první komentář!