Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 3150518 obálek a 950589 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
Rok: 2001.
ISBN: 9781555812089
OKCZID: 110373478
Vydání: 2nd ed.
Citace (dle ČSN ISO 690):
DOYLE, Michael P., ed., BEUCHAT, Larry R., ed. a MONTVILLE, Thomas J., ed. Food microbiology: fundamentals and frontiers. 2nd ed. Washington: ASM Press, 2001. xvi, 872 s.
Univ. of Georgia, Griffin. Provides current and state-of-the-art information emphasizing the molecular and mechanistic aspects of food microbiology. Includes new data regarding recent advances with major revisions having been made to chapters addressing foodborne pathogens. For researchers and graduate students.