Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2903936 obálek a 875771 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

DNA techniques to verify food authenticity : applications in food fraud



Autor: Malcolm Burns, Lucy Foster, Michael Walker
ISBN: 9781788011785
OKCZID: 128390474

Citace (dle ČSN ISO 690):
BURNS, Malcolm, ed., FOSTER, Lucy, ed. a WALKER, Michael, ed. DNA techniques to verify food authenticity: applications in food fraud. London: Royal Society of Chemistry, [2020]. xxix, 325 stran. Food chemistry, function and analysis.


Anotace

Buďte první a doplňte chybějící anotaci.


Napište na knížku první komentář!

Od: (127.0.0...)