Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 3150518 obálek a 950589 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Food, cuisine and society in prehistoric Greece

Rok: ©2004
ISBN: 9781842171677
ISBN: 9781785705090
OCLC Number: (OCoLC)60325865
OCLC Number: (ocolc)60325865
OKCZID: 112260131

Citace (dle ČSN ISO 690):
HALSTEAD, Paul, ed. a BARRETT, John C., ed. Food, cuisine and society in prehistoric Greece. Oxford: Oxbow Books, [2004]. x, 205 stran. Sheffield studies in aegean archaeology, 5.


Anotace

Buďte první a doplňte chybějící anotaci.

Napište na knížku první komentář!