Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2893647 obálek a 874269 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

The atlas of food



Autor: Erik Millstone, Tim Lang
Rok: 2008
ISBN: 9781844074990
OKCZID: 110692033

Citace (dle ČSN ISO 690):
MILLSTONE, Erik a LANG, Tim, ed. The atlas of food: who eats what, where and why. 2nd ed. London: Earthscan, 2008. 128 s.


Anotace

 

Now completely updated, this award-winning atlas maps every link of the food chain, from farming, production and retail to the food on our plates. It also investigates how, in an era of new technologies, globalized food trade and even plentiful supply, millions remain hungry. Topics include: prices and shortages, malnutrition, dietary changes and increasing obesity, climate change impacts, industrial farmin, live animal trade, GM Crops, fertilizers and pesticides, organic farming, land rights, trade justice, and, finally, fast food and additives.


Dostupné zdroje

Amazon


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)