Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2913107 obálek a 881084 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Výroba tvarohu a tvarohových specialit: Nové technologie



Autor: Strmiska, Josef, Hušek, Vladimír a Minařík, Rudolf
Rok: 1991
ISBN: 9788003004812
NKP-CNB: cnb000066954
OCLC Number: (OCoLC)85681164
OKCZID: 110564672
Vydání: 1. vyd.

Citace (dle ČSN ISO 690):
STRMISKA, Josef. Výroba tvarohu a tvarohových specialit: nové technologie. 1. vyd. Praha: SNTL, 1991. 271 s. Technika a technologie potravinářského průmyslu.


Digitální objekty

Národní digitální knihovna (dostupné po přihlášení )
Moravská zemská knihovna v Brně (dostupné po přihlášení )



Anotace

 

Poznatky o bílkovinách mléka, syřidlech a čistých mlékařských kulturách ve vztahu k výrobě tvarohu.

Zdroj anotace: Národní knihovna České republiky



Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)