Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2906712 obálek a 877379 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
Čokoláda | ||||||||||||||||||||
Autor: Grazia, Mario / Villaová, Mariagrazia Hodnocení: 3.6 / 5 (5 hlasů) AnotaceVýběr rozmanitých receptů z hořké, mléčné i bílé čokolády mezinárodního centra Academia Barilla v Turíně, jehož úkolem je šíření italské gastronomie. (Čokoláda je bohatá na proteiny, obsahuje množství minerálů a vitaminy, nacházejí se v ní hodnotné flavonoidy s vysokým antioxidačním účinkem. Dle vědeckých studií má pozitivní účinky na duševní zdraví a zlepšení nálady.) U předpisů je uvedena doba přípravy a náročnost, fotografie hotového pokrmu. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz Dostupné zdroje
|