Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2905066 obálek a 876347 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
Hamburgery | |||||||||||||||||
Autor: Cinzia Trenchi AnotaceAcademia Barilla rozdělila recepty do pěti částí – od tradičních, jednoduchých jídel po neobvyklé kombinace. To vše pro vás může být inspirací!První část se věnuje hamburgerům z telecího a hovězího masa, vycházejících z nejklasičtějších hamburgerů, druhá část obsahuje hamburgery z telecího, vepřového a jehněčího masa a klobás, třetí představuje kuřecí a krůtí hamburgery, čtvrtá popisuje vegetariánské recepty, a konečně pátá se zaobírá recepty využívajícími mořské plody, sladkovodní a mořské ryby.Recepty jsou navrženy tak, aby je bylo možné použít pro vytvoření kompletního chodu včetně přílohy. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz Dostupné zdroje
|