Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 3148669 obálek a 950390 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
Rok: 2011
ISBN: 9788021322370
NKP-CNB: cnb002258283
OCLC Number: (OCoLC)791309739
OCLC Number: (ocolc)791309739
OKCZID: 111256463
Vydání: Vyd. 1.
Půjčte si tento titul v knihovně přes portál Knihovny.cz
Citace (dle ČSN ISO 690):
STÁDNÍK, Luděk. Obnova morfologie struku po dojení do původního stavu před dojením: uplatněná certifikovaná metodika. Vyd. 1. V Praze: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů, katedra speciální z
Cílem metodiky je definovat změny vnější i vnitřní morfologie struku dojených plemen skotu v průběhu laktace i života dojnice a jejich přetrvávání po dojení jako jeden z faktorů ovlivňujících výkonnost dojnic na úrovni jejich mléčné užitkovosti i zdravotního stavu vemene. Proces dojení, příprava mléčné žlázy, technika dojení a ošetření vemene po dojení představuje komplex zootechnických úkonů, které významně ovlivňují užitkovost, resp. kvalitu nadojeného mléka a zdraví mléčné žlázy. Mléčná žláza je v průběhu dojení zatěžována, a pokud tato zátěž překročí biologickou hranici, dochází ke změnám, které zhoršují její funkční vlastnosti, zdravotní stav a ekonomiku chovu. Proto je dalším cílem upozornit chovatele a všechny zainteresované pracovníky na tyto skutečnosti s odkazem na změny vnější i vnitřní morfologie struku, právě ve vztahu k procesu dojení.
Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU