Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 3149053 obálek a 950526 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
Autor: František Buňka
ISBN: 9788021454606
NKP-CNB: cnb002898534
OKCZID: 127741767
Půjčte si tento titul v knihovně přes portál Knihovny.cz
Citace (dle ČSN ISO 690):
BUŇKA, František. Tavené sýry a faktory ovlivňující jejich konzistenci =: Processed cheese and factors influencing its consistency : teze přednášky k profesorskému jmenovacímu řízení v oboru Potravinářská chemie. Brno: Vysoké učení technické v Brně, nakladatelství VUTIUM, 2017. 26 stran. Vědecké spisy Vysokého učení technického v Brně. Habilitační a inaugurační spisy, sv. 558.
Buďte první a doplňte chybějící anotaci.